Tanfolyami áttekintés
A megértés összetevői tanfolyam

A könyvesboltok különféle önfejlesztő könyveket tartalmazó polcai, a média és az önfejlesztő programok körutakon járó előadói mind számtalan megoldást ajánlanak az élet megértésének problémájára. Az emberek nehézségeinek vég nélküli áradata mégsem nyer megoldást.

Ezen a tanfolyamon és a hozzá tartozó füzetben L. Ron Hubbard ezeknél a „megoldásoknál” mélyebbre hatol, és alapvető tudást ad arra vonatkozóan, hogy valójában miből is tevődik össze a megértés.

Mihez kezdhet ön ezzel a tudással? Ha tudja, hogy valójában mi is a megértés, a kezében vannak az eszközök az életnek magának a kezeléséhez. Ez azt jelenti, hogy megvannak az eszközei arra, hogy növelje a megértését csaknem mindennel kapcsolatban – beleértve ebbe azokat az embereket, akiket ismer, és akikkel kapcsolatba kerül.

Ez a tudás lehetővé teszi önnek, hogy segítsen olyan embereknek, akik a nézeteltérésekből, különböző nézőpontokból, romba dőlt kapcsolatokból és más bajokból származó gyötrelmet tapasztalnak meg. Meg fogja tanulni, melyek a megértés összetevői, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és hogyan teszik lehetővé a megértést. Ezeknek az alapismereteknek a tanulmányozása által olyan készségekre tesz szert, amelyek birtokában képes lesz hozzásegíteni másokat ahhoz, hogy újra megértsék embertársaikat és az őket körülvevő világot.

Bár annak a teljes technológiának, amelyet L. Ron Hubbard ebben a témakörben kifejlesztett, itt csak a töredékét találja, ez elegendő ahhoz, hogy változzon az életről kialakult véleménye. És a használata segíteni fogja önt abban, hogy az emberi tevékenységek bármely területén eredményes legyen.

Ha az ember problémáinak egyik forrása a megértés hiánya, akkor képzelje csak el, micsoda lehetőségei lennének e nélkül az akadály nélkül! Emberek milliói, akik ezt a tudást alkalmazzák, olyan magasságokat érnek el, amelyekről azelőtt nem is álmodtak – és sikerrel segítenek másoknak is ugyanezt elérni.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

4 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: A megértés összetevői

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Büszkén mondhatom, hogy befejeztem az önkéntes lelkészek által kínált tanfolyamot, A megértés összetevőit. Ez a tanfolyam sokat segített a mindennapi életben. Az affinitás, realitás és kommunikáció alapelveit megtanulva, szinte bárkivel könnyedén tudok kommunikálni. Olyan munkám van, ahol a jó kommunikáció létfontosságú, de mégis azt vettem észre, hogy a kommunikáció javítása az életem minden területén segít. Képzelj egy világot, ahol mindenki járatos a kommunikációban. Mennyivel jobb lenne egy ilyen világban élni!

A tanfolyam elvégzése előtt nagyon sok nehézségem volt a munkával. A cég, ahol dolgozom, olyan átalakulásokon ment keresztül, amelyet a vevők nem kedveltek. Vezető voltam ezen a helyen, és főleg nekem kellett kezelnem az elégedetlenségüket. Az ezekkel az emberekkel folytatott beszélgetés stressze annyira megviselt, hogy azt gondoltam, hogy nem tudom folytatni a jelenlegi munkámat. Felhívtam az önkéntes lelkészek díjmentes telefonszámát, hogy támogatást kapjak, és konkrétan ehhez a tanfolyamhoz irányítottak.

A tanfolyam elvégzése után azt vettem észre, hogy gyakran el tudom hárítani a félreértéseket és konfliktusokat. Ténylegesen volt néhány eset, amikor szembekerültem egy dühös emberrel, és a beszélgetés végére a személy lényegében köszönetet mondott! Ezt hívom én győzelemnek.

Összefoglalva, a tanfolyam óta a másokkal való kapcsolatom sokkal élvezetesebb, és ráadásul nagyobb megelégedést okoz a munkám is. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, és mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot.” – A. C.


„Ez a tanfolyam lehetővé tette, hogy jóllétet hozzak létre az életem minden területén. Az affinitás, realitás és kommunikáció [ARK] egy háromszög, amire az emberekkel, helyekkel és dolgokkal való tapasztalataim átültethetők.

Úgy építem fel az affinitásomat, hogy nem ítélkezek, amikor megfigyelem a környezetet magam körül. Annak látom a dolgokat, amik, és nem annak, hogy mik nem. Annak látom az embereket, akik, és nem annak, hogy kik nem. Így a világ élvezetének érzése számomra maga a boldogság!

Amikor kommunikálok vagy nem kommunikálok, akkor tudom, hogy az affinitásom és/vagy a realitásom együtt változik vagy nem változik a többi emberével, és nem teszünk mást, mint újra megalapozzuk az ARK-háromszöget, hogy jobban megértsük egymást.

Az egyik áttörés, hogy felelősségteljesebb lettem, és jobban tudatában vagyok annak, hogy én okozom a dolgokat az életemben. Azt a kérdést szoktam feltenni magamnak, hogy mi számít nekem? Ott van a családom, a karrierem, az egészségem, a kapcsolatom. És azok a területek az életemben, ahol tovább kell dolgoznom, hogy egyre jobb megértést érjek el az ARK háromszöggel. Köszönöm.” – D. D. C.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Problémák vannak a kapcsolataiban?

Léteznek olyan emberek, akiket egyszerűen nem kedvel, vagy akikkel nem tud kijönni?

Valójában minden zaklatottság és veszekedés a megértés hiányára vezethető vissza. Ezért itt megtalálható a megértés három összetevőjének leírása. Ezek az alapelvek az élet minden területén működnek – a feszültségek elsimításától és a széthullott családok összehozásától kezdve a munkahelyi termelékenység növelésén át a szervezeti célok eléréséig.

Tudja meg, hogy:


  • Mik a megértés összetevői, és hogyan használhatja ezeket kapcsolatai javítására
  • Mik a kommunikáció alapelvei, és hogyan kell őket alkalmazni, hogy jobban kommunikáljunk bárkivel
  • Hogyan állítsuk helyre az affinitást egy másik személlyel
Kezdés most >>